L’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà s’apunta a les noves tecnologies

Com era de preveure des de fa un temps, i seguint el curs de la tencnologia i les ciències de la comunicació, l’Oficina de turisme serà pionera amb la introducció d’un nou canal de comunicació via els blogs, afegint el seu gra de sorra a l’era 2.0.

Les Oficines de Turisme estan esdevenint, i cada dia més, un punt d suport per a tothom. Segurament molts de vosaltres quan us parlen d’Oficina de turisme només penseu en un recollir un mapa per orientar-se, o algú qui us pot assessorar de que veure en una zona en concret. En forums interactius com son la web www.turismo20.com, on técnics i gent del món del turisme discuteixen diariament de tasques relacionades amb el turisme, es va obrir un debat fa relativament poc titulat el següent: Para que sirven las oficinas de turismo?, on es van dur multiples comentaris de tots els colors, que va esdevenir l’inici d’un assaig que serà publicat per la UOC.

Que es l’era 2.0? Fins ara internet servia per recollir informació, erem els usuaris qui entravem a informar-nos en webs que ens comunicaven algun tema, fos el que fos, en el mon 2.0 som els usuaris, tu ijo, qui nutrirem d’informació la web, sou tots els qui entrareu que haureu de dir la vostra, i amb les vostres opinions, millorar diàriament en la nostra tasca, i fins i tot aquest feedback, esperem, crei un coneixement més elevat del que són les oficines de turisme, per a que serveixen, i com vosaltres, companys, ens podeu ajudar a millorar.

Finalment dir-vos que l’equip de l’Oficina de turisme del Pallars Sobirà està a la vostra disposició i esperem que aquest blog sigui un bon inici de comunicació entre tots, els que hi som sempre, i els que vindreu de visita.

Benvinguts!!!!!

Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà

Anuncis

Una resposta

  1. Hola Núria,
    mitjançant Turismo 2.0 m’he assebantat d’aquest blog. Et convido a fer una ullada al meu blog sobre Olp i el Pallars Sobirà que recentment vaig llançar
    http://olppallarssobira.blogspot.com
    fins aviat, Ignasi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: